28 Σεπ 2014

Ο Α.Ο. Δαφνίου έκανε το 3 στα 3 στο Κύπελλο απέναντι μάλιστα σε ομάδες ανώτερης κατηγορίας και τις τρεις φορές, απέναντι σε Τρινησιακό, Kρόνο Αγίου Δημητρίου, και Ηφαιστο Βρονταμά. Ο Α.Ο.Δ κατάφερε να αποδείξει σε όλους μας πως είναι ένα σωματείο που δεν αξίζει να αγωνίζεται στην Β'Κατηγορία!

Το παιχνίδι σε όλη του την διάρκεια ήταν φανταστικό και εκατοντάδες φίλαθλοι ήρθαν για ακόμη μία φορά να στηρίξουν την αγαπημένη τους Ομάδα. Ο Α.Ο.Δαφνίου θα προηγηθεί με γκολ του Χριστοφυλλάκη Γιώργου στο 58'. Όλα έδειχναν πως το Δαφνί θα πέρναγε στην Επόμενη φάση του Κυπέλλου όμως στο 86' από λάθος της άμυνας ο Χριστοφυλλάκης ,που μας έδωσε το πρώτο μας γκολ, θα ζημιώσει την Ομάδα με ένα αυτογκολ.

Το πρώτο Ημίχρονο της παράτασης ξεκινά ,το σκορ ηταν στο 1-1 και η αγωνία είχε κυριέψει όλους τους φιλάθλους, όμως στο 108' ο Νικολόπουλος Παναγιώτης θα πετύχει το γκολ της Πρόκρισης! 

Οι αλλαγές που έγιναν ήταν οι:

Καννελάκος Γεώργιος - Τσαρούχας Δημήτριος                στο 66' 
Τσαρούχας Σπύρος-Κυπρής Αλέξανδρος                            στο 81'
Παναγιωτακάκος Βασίλης-Θηβαίος Ιωάννης                   στο 112'

Για τον Α.Ο.Δαφνίου έπαιξαν οι:

Τσαρούχας Αναστάσιος ,Κουτσοβασίλης Παναγιώτης, Τσαρούχας Δημήτριος, Χριστοφυλλάκης Γεώργιος, Κουτράκος Δημήτριος , Τσαρούχας Μιχάλης, Νικολόπουλος Παναγιώτης, Παναγιωτακάκος Πέτρος, Στρατάκος Χαρίλης, Θηβαίος Ιωάννης , Κυπρής Αλέξανδρος.

και Αναπληρωματικοί:

Τσαρούχας Σπύρος, Τσαρούχας Ηλίας, Καννελάκος Γιώργος, Τσαρούχας Παναγιώτης, Παναγιωτακάκος Βασίλης, Βεργυρής Παναγιώτης , Κουτσοβασίλης Αναστάσιος



Ο Α.Ο.Δαφνίου με αυτήν του την νίκη κατάφερε να περάσει στην 5η Φάση του Κυπέλου (προημετελικά) μιας και οι Α.Ο. Δαφνίου, ο Λεωνίδας Σπάρτης, ο Λεωνίδας Γλυκόβρυσης, ο Α.Ο. Αγίου Βασιλείου Γυθείου και ο Απόλλων Ξηροκαμπίου δεν θα αγωνιστούν στην 4η Φάση.Οι αγώνες της 5ης Φάσης θα γίνουν την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου. 

Ακόμα, οι γειτονικές Κροκέες δεν κατάφεραν να περάσουν διότι ηττήθηκαν με 5-1 από τον Αγ.Βασίλη Γυθείου.


Επόμενοι Αγώνες:


5η Φάση Κυπέλου Λακωνίας (Προημετελικά) την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου, ο αντίπαλος δεν έχει καθοριστεί ακόμα.