19 Οκτ 2015

Η φετινή Γιορτή Κρασιού ,οπού συμπλήρωσε 5 έτη ,έφτασε στο τέλος της ύστερα από την επιτυχημένη διοργάνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου. Η Γιορτή ξεκίνησε την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου και τελείωσε τελείωσε το Σάββατο. Ο θεσμός αυτός που ξεκίνησε το 2010 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα θεωρείτε πλέον καθιερωμένος και χρέος καθενός απο εμάς να συμβάλει σε αυτόν.
Κατά την έναρξη της Γιορτής πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν . Μεταξύ τους ξεχώρισαν η Αντιπεριφερειάρχης Ν.Λακωνίας κ.Τζανετέα Αδαμαντία και ο Αντιδήμαρχος Δ.Ευρώτα κ.Παναγιωτακάκος Ηλίας. Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρς του συλλόγου κ. Κατσούλης Γιάννης και ύστερα ακολούθησε καλωσόρισμα και από τον κ.Παναγιωτακάκο και την κα.Τζανετέα. Έπειτα, ακολούθησε ομιλία σχετικά για το κρασί και η εκδήλωση συνεχίστηκε με την αναπαράσταση του παραδοσιακού τρόπου πατήματος των σταφυλλιών. Αργότερα, το χορευτικό τμήμα του συλλόγου συνέχισε την ροή της εκδήλωσης. Η βραδιά έκλεισε με ζωντανή μουσική από την ορχήστρα και χορό μέχρι αργά. Αξίζει , ακόμα να σημειώσουμε πως ταυτόχρονο υπήρχε και έκθεση βιβλίων καθώς και έκθεση φωτογραφιών σχετικά με τη ζωή στο χωριό. Την επόμενη μέρα, πραγματοποιήθηκαν ποδηλατοδρομίες με μεγάλη συμμετοχή παιδιών.

Συγχαρητήρια στο Πολιτιστικό Σύλλογο για την άρτια διοργάνωση αυτού του θεσμού και ευχόμαστε να συνεχίσει να προσφέρει στην μικρή μας κοινωνία, το Δαφνί μας.


Ακολουθούν Φωτογραφίες: