29 Ιουλ 2015

Αγώνας Επίδειξης Σκακιού Simultané

Μάιος του 2014 ήταν ,όταν μια ομάδα Δαφνιωτών αποφάσισε να κάνει την μεγάλη κίνηση και να αποκτήσει το Δαφνί, το πρώτο χωριό στο νομό μας, ένα σχετικά οργανωμένο Σκακιστικό τμήμα. Δυστυχώς η ομάδα παρόλο που είχε την διάθεση και το χρόνο να ασχοληθεί με το σκάκι και να συμμετέχει στο Πανπελοποννησιακό πρωτάθλημα η κακή οικονομική κατάσταση δεν τους το επέτρεψε. Παρ'όλα αυτά συνεχίζει να προσφέρει πλήθος Σκακιστικών εκδηλώσεων.
Έτσι και φέτος στα πλαίσια του φετινού Πολιτιστικού Καλοκαιριού διοργανώνει Αγώνα Επίδειξης Σκακιού Simultané με τον κ.Κωστιάνη Γιώργο.


Ο κ.Κωστιάνης είναι καθηγητής μαθηματικών και προπονητής της Σκακιστικής Ομάδας Σπάρτης τα τελευταία χρόνια. Είναι από τα άτομα με αρκετά μεγάλη εμπειρία στο χώρο του σκακιού στην περιοχή μας . Αναμφισβήτητα το φετινό Σκακιστικό Σιμουλτανέ θα είναι μια αξέχαστη σκακιστική εμπειρία για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους φίλους του αθλήματος.

Λίγα λόγια για το Σιμουλτανέ:
Διεξαγωγή αγώνα (συνήθως επίδειξης) στο σκάκι, στη διάρκεια του οποίου ένας έμπειρος σκακιστής παίζει ταυτόχρονα με πολλούς αντιπάλους χαμηλότερου επιπέδου.


Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε:
6946469524 (Αρριανάς Δημήτρης)

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι ανεξαρτήτως φύλου, σκακιστικού επιπέδου αλλά και ηλικίας.


Σας περιμένουμε όλους την Παρασκευή 7 Αυγούστου 
στην Κεντρική Πλατεία Δαφνίου και ώρα 8 μ.μ.