9 Φεβ 2015

Μια μεγάλη νίκη σημείωσε ο Α.Ο.Δαφνίου εχθές , Κυριακή 8 Φεβρουαρίου στο Γήπεδο του Δαφνίου εναντίον του Σελλασιακού με τελικό σκορ 4-1.
Με την νίκη αυτή, η ομάδα του Δαφνίου κρατά απόσταση ασφαλείας από τον δεύτερο Σελλασιακό και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης με 37 βαθμούς.
Το Ημίχρονο έληξε με την ομάδα του Δαφνίου να προηγείτε και η υπεροχή της στο χώρο του κέντρου αλλά και οι πολλές "κλασσικές" ευκαιρίες που είχε της χάρισαν τους 3 αυτούς πολύτιμους βαθμούς της νίκης!
Την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου ο Α.Ο.Δ έχει "Ραντεβού με την ιστορία" καθώς καλείτε να αντιμετωπίσει για τον Β' Γύρο των Ημιτελικών του Κυπέλλου Λακωνίας τον Μολαικο, όπου βρίσκεται τρίτος στην Α'Κατηγορία Λακωνίας.
Ακόμα, και εμείς με την σειρά μας θα θέλαμε να εκφράσουμε την δυσαρέσκεια μας για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Γήπεδο του χωριού καθώς δεν διαφέρει πολύ από χωράφι!


Επόμενοι Αγώνες:

- Ημιτελικός Κυπέλλου Λακωνίας: Α.Ο.Δαφνίου - Μολαικός στο Γήπεδο Δαφνίου την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου και ώρα 14:15. (Ε.Π.Σ.Λ)

- Πρωτάθλημα Παίδων : Α.Ο.Δαφνίου - Α.Ε. Σπάρτης στο Γήπεδο Δαφνίου το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00 (Ε.Π.Σ.Λ)
- Β' Κατηγορία Λακωνίας: Α.Ο. Χρυσάφων - Α.Ο. Δαφνίου στο Γήπεδο Χρυσάφων την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00. (Ε.Π.Σ.Λ)