19 Ιαν 2015

Με το εκπληκτικό 1-5 αποχώρησε ο Α.Ο. Δαφνίου από το Γήπεδο των Αμυκλών νικώντας τον Υάκινθο Βαφείου.
Με την νίκη αυτή συνεχίζει να βρίσκεται σταθερά στην κορυφή της Βαθμολογική κατάταξης με 31 Βαθμούς, στην Β' Κατηγορία Λακωνίας.
Το πρώτο γκολ σημείωσε ο Γιαννόπουλος Νίκος στο 26' και ύστερα ο Γιώργος Χριστοφιλάκης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι θα αυξήσει σε 0-2 στο 32'. Τα τρία επόμενα γκολ θα τα πετύχει ο Παναγιώτης Ζέππος στο 57' , 60' και στο 88'.

Αλλαγές:

Τσαρούχας Σπύρος - Ζέππος Παναγιώτης στο 46'
Γιαννόπουλος Νίκος - Κυπρής Αλέξανδρος στο 61'
Κουτσοβασίλης Παναγιώτης - Κουτράκος Κων/νος στο 71'


Επιπλέον , ο Α.Ο. Δαφνίου στις 28 Ιανουαρίου θα αντιμετωπίσει τον Μολαικό για τον πρώτο γύρο του ημιτελικού του Κυπέλλου Λακωνίας. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Μολάων στις 28 Ιανουαρίου και ώρα 15:00 και ο δεύτερος αγώνας στις 11 Φενρουαρίου και ώρα 14:15 στο Γήπεδο Δαφνίου.
Ο Α.Ο.Δαφνίου καλείτε να δώσει "Ραντεβού με την ιστορία" αφού μόλις άλλη μία φορά, την περίοδο 1983-84, έχει καταφέρει να φτάσει στον ημιτελικό του Κυπέλλου. Σίγουρα, πέρα από την νίκη , που θα είναι πάρα πολύ δύσκολη λόγω της ανωτερότητας του αντιπάλου , μεγαλύτερη σημασία έχει η συμμετοχή και η έως εδώ πορεία της ομάδος ,όπου φέτος έκανε την "έκπληξη" και κατάφερε να αποκλείσει 4 δυνατότερες ομάδες. Παρόλ'ολες τις δυσκολίες ελπίζουμε η ομάδα μας να τα καταφέρει και να χαρίσει την πρόκριση στους εκατοντάδες φιλάθλους της !

Ακόμα, ο Γ.Σ. Ολυμπιάδα Δαφνίου θα σημειώσει μία ακόμα ήττα εναντίον του Α.Π.Σ.Άρης Σκάλας με 67-64 και βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογικής κατάταξης με 6 Βαθμούς.


Επόμενοι Αγώνες:

- Ημιτελικός Κυπέλλου Λακωνίας: Μολαικός - Α.Ο. Δαφνίου στο Δημοτικό Στάδιο Μολάων την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου και ώρα 15:00. (Ε.Π.Σ.Λ)


- Πρωτάθλημα Παίδων : Πανγυθεατικός - Α.Ο.Δαφνίου στο Δημοτικό Στάδιο Μολάων το Σάββατο 31 Ιανουαρίου και ώρα 11:00. (Ε.Π.Σ.Λ)

- Β' Κατηγορία Ανδρών: Α.Π.Σ. Άρης Σκάλας - Γ.Σ. Ολυμπιάδα Δαφνίου στο Δ.Γ Σπάρτης την Κυριακή 25 Ιανουαρίου και ώρα 20:00. (Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π)